Coronavirus: showroom open met aangepaste maatregelen

Grillo Algemeen, Geen categorie Leave a Comment

De showroom van Grillo is open

Het is geen nieuws meer dat we allemaal last ondervinden van de Corona crisis waar we momenteel in Nederland en de rest van de wereld mee te maken hebben. Ook wij van Grillo volgen het nieuws op de voet.

Vooralsnog is de showroom van Grillo gewoon geopend volgens de normale openingstijden. Kijk voor de actuele openingstijden van onze showroom hier.

Wij volgen de maatregelen van het RIVM op de voet. Zodra er wijzigingen aangekondigd worden gericht op het openingsbeleid van winkels en dus ook onze showroom dan zullen wij deze regels opvolgen. De richtlijnen van het RIVM zijn voor ons leidend. Vooralsnog betekent het dat u weinig last heeft van de maatregelen wanneer u de showroom van Grillo wilt bezoeken. Lees hier verder welke maatregelen wij getroffen hebben.

Maatregelen showroom Grillo

Zoals gezegd blijft onze showroom open maar wij volgen wel streng de maatregelen van het RIVM op. Dit doen we ten behoeve van de gezondheid en veiligheid van onze klanten én onze medewerkers. Dit vinden wij namelijk het allerbelangrijkste. Dit kunnen wij niet alleen, hier hebben wij uw hulp bij nodig. Wij willen u dan ook vragen om uw medewerking. De volgende maatregelen gelden nu voor onze showroom:

  • Er worden door onze medewerkers geen handen meer geschud.
  • Wij zullen op een gepaste afstand van 1,5 meter blijven.
  • We hebben op verschillende plekken de mogelijkheid om uw handen te reinigen.
  • Wij houden ons aan de hygiëne maatregelen zoals voorgeschreven door het RIVM.
  • Onze medewerkers blijven thuis zodra zij gezondheidsklachten hebben.
  • We laten een maximum aantal mensen binnen in onze showroom om gepaste afstand te kunnen bewaren.

Wilt u onze showroom bezoeken en zeker zijn dat u gewoon binnen kunt lopen? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken. Op deze manier weet u zeker dat er een verkoopadviseur voor u klaar staat. Maak hier een afspraak.

Wat kan u doen?

  • We vragen u om ook gepaste afstand te bewaren tot onze medewerkers en andere bezoekers, minstens 1,5 meter.
  • Reinig regelmatig uw handen wanneer u onderdelen of bladen aangeraakt heeft.
  • Blijf thuis wanneer u last heeft van gezondheidsklachten.

Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en hopen op uw begrip en medewerking. Bij vragen kunt u altijd bij onze medewerkers terecht.

Geef een reactie