Grillo Natuursteen BV Huissen

Een woonkeuken moet de juiste sfeer oproepen, maar bovenal leefbaar en efficiënt zijn. Een uniek keukenblad, op maat gemaakt, sluit altijd aan in praktische en stijlvolle interieurs. De robuuste natuurlijke materialen passen perfect in een leefomgeving met gemixte stijlen. Keukenbladen zijn er in barbladen, buffetbladen en eilandbladen en worden ook wel werkbladen genoemd. Uitgevoerd in marmer, graniet, composiet of keramiek benadrukken ze de strakke lijnen in uw woonkeuken. Combineer ze met wanden en vloeren van natuursteen en er ontstaat een luxe en comfortabel geheel.

Grillo Natuursteen BV Huissen Maatwerk in (natuur)steen

Grillo Natuursteen BV Huissen High-tech fabriek

Grillo Natuursteen BV Huissen Ruim 100 jaar ervaring

Luxe keukens met een uniek stenen keukenblad op maat gemaakt!

Maatwerkoplossingen in steen. Van idee tot realisatie. In onze showroom komen uw interieurdromen tot leven. Laat u inspireren en kies uw steensoort voor uw eigen unieke stenen keukenblad op maat gemaakt. Onze collectie bevat oneindig veel soorten en toepassingen. Van stenen aanrechtbladen, barbladen en buffetbladen tot eilandbladen.

showroom bezoekencontact opnemen
 

Elegant en hedendaags. Een keramisch keukenblad past in iedere architectuur

Een verfijnd en elegant huis met hedendaags interieur kan bijna niet zonder een op maat gemaakt stenen werkblad. Maak slim gebruik van materialen die sfeer brengen. Combineer het geheel met een keramisch keukenblad voor een strak en elegant design. Door de nuances in kleur en structuur werkt een stenen maatwerk blad in ieder interieur sfeerverhogend. Een hedendaagse, gloednieuwe uitstraling, of toch een tikkeltje vintage. Een keramisch werkblad heeft het allemaal!

Authentiek met een twist, of modern-chique. Een natuurstenen keukenblad met zijn unieke, natuurlijke kleuren geeft aan uw interieur een gevoel van rust en ruimte. Een symmetrische cleane indeling is enorm praktisch en kan spannend tegelijk zijn. Geef contrast aan uw interieur met uw eigen unieke werkblad! Naast aanrechtbladen zijn er stenen eilandbladen, barbladen en buffetbladen die afhankelijk van de kleurschakeringen en textuur van de steensoort passen in ieder design.

Marmer keukenblad Cafe-o-Lait Grillo Natuursteen