Grillo Natuursteen BV Huissen

Kies voor ambachtelijk. Voor een plek waar geborgenheid en rust overheersen. Prachtige architectuur, perfect passend bij uw stijl. Natuurstenen vloeren en wanden zorgen voor een rustige basis in luxe woonkamers. Hier en daar wat verrassende kleuraccenten met accessoires maken verschillende woonstijlen mogelijk. Kies voor basiselementen van natuursteen waar U zich goed bij voelt en leg dan kleuraccenten in meubels en accessoires. Durf verschillende stijlen te combineren om zo een eigen sfeer te creëren. Niet alles hoeft op elkaar afgestemd te zijn om een geheel te vormen.

Grillo Natuursteen BV Huissen Maatwerk in (natuur)steen

Grillo Natuursteen BV Huissen High-tech fabriek

Grillo Natuursteen BV Huissen Ruim 100 jaar ervaring

 

Creëer uw droominterieur met natuursteen

Maatwerkoplossingen in steen. Van idee tot realisatie. In onze showroom komen uw interieurdromen tot leven. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie wanden, vloeren en werkbladen. Elementen van natuursteen, composiet en keramiek.

contact opnemenshowroom bezoeken

Een geweldig gevoel van ruimte

Woont u in een authentiek huis, dan past veelal een andere invulling van luxe. De schoonheid van eenvoud vraagt om andere keuzes. Combineer elementen van natuursteen, composiet en keramiek in verschillende designs. Laat de verschillende natuursteen elementen bijdragen aan een authentieke look. Een geweldig gevoel van ruimte geeft een woonkeuken die naadloos overgaat in de woonkamer. Door afwijkende steensoorten te combineren creëert u afwisseling en één geheel.

Klassiekers die nooit gewoon lijken

Het is de schoonheid van eenvoud en het gebruik van puur natuurlijke materialen die elk design een uniek karakter geven. Wanden en vloeren in natuursteen bewijzen zichzelf telkens weer. Dit zijn echte klassiekers die nooit gewoon lijken. Gaat u voor iets excentrieker? Durf dan te kiezen voor levendige keramische tegels met drukke tekeningen en verschillende kleuren. De diversiteit in kleurschakeringen maken uw interieur buitengewoon uniek en boeiend.

Puur natuurlijke luxe

Alles in deze woonkamer straalt pure luxe uit. Het begint bij de grote natuurstenen tegels met een matte grijze tint die zorgen voor een rustige sfeer. Puur natuurlijke luxe. De keramische wanddecoratie is een echte eyecatcher. Luxe ziet u hier in groot formaat en in de eenvoud van het ontwerp. De grijze kleur van de natuurstenen vloer wordt doorgetrokken op de muren en rondom de haard. Wissel de strakke rustige materialen af met stoere accenten in vloerkleden, kussens, of kleurrijke accessoires om uw eigen stijl te benadrukken. Door de grote ramen die doorlopen tot aan de vloer is er voldoende lichtinval en krijgt u het gevoel dichtbij de natuur te leven.