Grillo Natuursteen BV Huissen

LUXE BADKAMERS MET NATUURSTEEN

Een badkamer is onmisbaar in huis. Wilt u een mooie, comfortabele en luxe badkamer dan mag natuursteen niet ontbreken. Of u nu kiest voor marmer of graniet of gaat voor keramiek of composiet, maak van uw badkamer een plek in huis waar u niet alleen kunt douchen en badderen, maar ook een ruimte waar u voor uw plezier naartoe gaat. Uw badkamer wordt een waar paradijs met elementen van GRILLO!

Grillo Natuursteen BV Huissen Maatwerk in (natuur)steen

Grillo Natuursteen BV Huissen High-tech fabriek

Grillo Natuursteen BV Huissen Ruim 100 jaar ervaring

Creëer een droombadkamer met natuursteen

Maatwerkoplossingen in steen. Van idee tot realisatie. In onze showroom komen uw interieurdromen tot leven. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie badkamer elementen van natuursteen, composiet en keramiek.

showroom bezoekencontact opnemen
 

RUWE NATUURLIJKE STEENSOORTEN, TIJDLOOS EN RUSTIEK

Houdt u van eenvoud en minimalisme? Van een badkamer waarin u helemaal tot rust kunt komen zonder afleiding en gedoe. Kies dan voor een minimalistische vormgeving. Door zoveel mogelijk ruwe natuurlijke steensoorten in rustige tinten te combineren. Een prachtig vormgegeven hardstenen vloer, wanden van marmer en een natuurstenen wastafelblad. Tijdloos en rustiek. Deze badkamer laat zich met vrijwel elk interieur combineren. Het is een kwestie van languit badderen en heerlijk wegdromen.

Haal de wellness in huis

Het liefst zou u elke dag naar een wellness gaan. Daarom haalt u gewoon de wellness in huis! Een marmeren wastafelblad met geïntegreerde spoelbakken, een prachtig bad en een luxe douche waar u helemaal in kunt wegdromen. Smelt weg bij de gedachte om van deze luxe te mogen genieten. Natuursteen heeft van zichzelf al een warme uitstraling. Een bijkomend voordeel is dat natuursteen zeer geschikt is voor vloerverwarming. De warmte wordt opgenomen en lang vastgehouden. Prachtig materiaal voor behaaglijke warmte in uw luxe badkamer.

Mozaiek in natuursteen, glas en keramiek

Combineer er op los met unieke patronen en verrassende kleurcombinaties. Met natuursteen en mozaïek patronen creëer je sfeervolle contrasten en een smaakvol design. Uw badkamer lijkt wel een echte thuisspa. Er is altijd een combinatie die bij uw stijl past. Mix stijlen. Mozaïek leent zich voor combinaties met allerlei steensoorten zoals marmer, composiet en graniet. De kleinere sfeervolle mozaïektegels afgewisseld met grote natuursteen tegels geven uw badkamer een echte boost. De grote tegels zorgen voor het ruimtelijke effect. Natuursteen, mozaïek en keramiek kunnen iedere wellness-wens vervullen.