Grillo Natuursteen BV Huissen Maatwerk in (natuur)steen

Grillo Natuursteen BV Huissen High-tech fabriek

Grillo Natuursteen BV Huissen Ruim 100 jaar ervaring

Grillo Natuursteen BV Huissen

Eind twintiger jaren van de vorige eeuw vertrok Marco Grillo vanuit Veneto (Italië) naar Nederland. Als terrazzo- en mozaïekwerker wilde hij in Nederland zijn ambacht uitoefenen.

De reeds in 1903 opgerichte steenhouwerij, welke in Arnhem gevestigd was, werd door Marco Grillo voortgezet waarbij de focus naast het terrazzo- en mozaïekwerk meer en meer kwam te liggen op natuursteen gedenkstenen en bouwwerken. Vanaf 1968 – na de overname van het bedrijf door beide zonen – heeft Grillo zich verder gespecialiseerd in natuursteen. Door de gestage groei werd het onderkomen in Arnhem te klein en verhuisde GRILLO in 1976 naar de huidige locatie in Huissen.

Grillo Natuursteen nieuw kantoor 1968
Grillo Natuursteen vroeger oude foto historie
historie-grillo-natuursteen-oude-foto-steenhouwers-ambacht

GRILLO bleef innoveren. Dit resulteerde in het eerste natuurstenen werkblad dat in eigen fabriek kon worden gemaakt. Door te blijven ontwikkelen in vakmanschap, materiaal en middelen is GRILLO nu uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant en leverancier van hoogwaardig kwaliteitsmaatwerk in natuursteen en steenachtige materialen.

De derde generatie GRILLO blijft investeren in ambacht, materialen en techniek. Met aandacht voor mens en milieu moderniseren we ons hightech machinepark continu en zoeken we elke dag opnieuw unieke steensoorten voor onze relaties. Daarom ziet u in onze showroom de laatste trends in natuursteen en steenachtige materialen.

We produceren maatwerk in onze fabriek en we leveren maatwerk op locatie door het stelwerk te verzorgen. Met het leveren en stellen van vloeren, wanden, badkamers, haardbekleding, zwembaden en terrassen ontzorgen we onze relaties. Van idee tot realisatie. GRILLO maakt het waar!