Grillo Natuursteen BV Huissen

Legio mogelijkheden voor al uw interieurwensen in steen en steenachtige materialen

Er zijn tal van opties qua design en toepassing in natuursteen en steenachtige materialen. Genoeg om uw interieurdromen uit te laten komen. Onze passie voor het steenhouwersambacht heeft er in ruim 100 jaar toe geleid dat we nagenoeg al uw interieurwensen in natuursteen, composiet en keramiek kunnen maken. Mooie en functionele vloeren, wanden, tafels, balies en werkbladen van (natuur) steen realiseren we met passie en vakmanschap.

Grillo Natuursteen BV Huissen Maatwerk in (natuur)steen

Grillo Natuursteen BV Huissen High-tech fabriek

Grillo Natuursteen BV Huissen Ruim 100 jaar ervaring

 

Het interieur van uw dromen; laat u inspireren!

Maatwerkoplossingen in steen. Van idee tot realisatie. In onze showroom komen uw interieurdromen tot leven. Laat u inspireren door onze natuursteen en steenachtige materialen. Onze collectie bevat oneindig veel soorten en toepassingen.

contact opnemenshowroom bezoeken

Laat u inspireren door het grote aantal mogelijkheden voor het gebruik van steenachtige materialen in uw interieur. Zo kan natuursteen, composiet en keramiek toegepast worden in de keuken, in de badkamer, in de woonkamer, voor schouwen en trappen, wanden en vloeren en zwembaden en wellness. Bent u op zoek naar natuursteen? Kijk dan hieronder voor de verschillende mogelijkheden per ruimte.