Grillo Natuursteen BV Huissen

Stenen werkbladen worden op maat gemaakt in onze fabriek in Huissen. In ontwerp, steensoort, toepassing en afwerking zijn de mogelijkheden bijna onbegrensd. Wij maken keukenbladen, tafelbladen, wastafelbladen en spoelbakken van natuursteen en steenachtige materialen. Comfortabele luxe in een prachtig design. Volledig custom made in Holland!

Grillo Natuursteen BV Huissen Maatwerk in (natuur)steen

Grillo Natuursteen BV Huissen High-tech fabriek

Grillo Natuursteen BV Huissen Ruim 100 jaar ervaring

 

Stenen werkbladen, laat u inspireren!

GRILLO levert maatwerkoplossingen in steen. Van idee tot realisatie. In onze showroom komen uw interieurdromen tot leven. Laat u inspireren door onze custom made stenen werkbladen van natuursteen, composiet en keramiek. Onze collectie bevat oneindig veel soorten en toepassingen. Wij maken werkbladen voor badkamers, keukens en interieur.

showroom bezoeken

Werkbladen  en spoelbakken in de keuken en badkamer

Werkbladen in de keuken zijn er in oneindig veel soorten en toepassingen. Van aanrechtbladen, keukenbladen, eilandbladen en barbladen tot buffetbladen. Uitgevoerd in marmer, graniet, of composiet benadrukken ze de strakke lijnen in uw keuken. Er is een ruime keuze in kleurschakeringen en textuur van de steensoorten. Hoe ziet uw unieke stenen werkblad eruit?
De vrijheid in design en steensoort zorgt ervoor dat ontwerpers uw custom made stenen wastafelblad geheel naar wens kunnen ontwerpen. Bekijk de uitgebreide collectie wastafels, spoelbakken en wastafelbladen van natuursteen, en composiet in onze showroom.