Graniet

Graniet


Robuuste schoonheid
Luxe uitstraling
Kras- en vlekbestendig

Graniet

Graniet biedt u de perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Het is een dieptegesteente; gevormd door langzame ondergrondse stolling van magma. De uitstraling van graniet kenmerkt zich door een vaak fijnkorrelige structuur met kristallen dat in een zeer gevarieerd kleurenpallet te verkrijgen is. Het is een ideale keuze voor wie natuurlijke pracht en praktische sterkte waardeert.

Graniet is robuust, krasvast, zuurbestendig en heeft een luxe uitstraling. Door zijn uitzonderlijke hardheid is graniet uitermate geschikt voor toepassingen als werkbladen en vloeren. Daarom is graniet niet alleen een esthetische toevoeging aan uw interieur, maar ook een praktische en duurzame keuze voor dagelijks gebruik.

Black Fantasy
Diamond Fall

Eigenschappen van graniet

Elke steensoort heeft zijn eigen veelvoorkomende imperfecties. In het geval van graniet kunnen dit scheurtjes en putjes zijn. Met name met strijklicht kunnen deze imperfecties als haarscheurtjes beter zichtbaar zijn. Dit is geen teken van mindere kwaliteit, maar een eigenschap van het natuurlijke product.

Een graniet keukenblad is onderhoudsvriendelijk en kan vele jaren probleemloos worden gebruikt. Regelmatig schoonmaken en impregneren met de juiste reinigings- en onderhoudsproducten, helpt het materiaal zijn pracht te behouden. In onze onderhoudshop kunt u deze producten bekijken en bestellen. In onze onderhoudsbrochure leest u meer over hoe u graniet het beste kunt onderhouden.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een granieten aanrechtblad dan bent u van harte welkom in onze showroom om verschillende materialen te bekijken.

Graniet wand
Graniet spoelbak
Graniet keukenblad
Graniet tafel