Wastafels van natuursteen


Maatwerk bij
Grillo Natuursteen

Wastafels

Transformeer uw badkamer tot een ruimte waar ontspanning en luxe hand in hand gaan. Ons maatwerk wordt gekenmerkt door vakmanschap, waardoor ook uw wastafelblad volledig naar uw ontwerp en wensen kan worden vervaardigd. Geef uw badkamermeubel de tijdloze finesse door de combinatie te maken met een wastafelblad van natuursteen. Om uw badkamer een luxe uitstraling te geven kunt u ook kiezen voor een natuurstenen waskom zodat het een mooi geheel is.

Villa te Lanaken

Wastafelblad op maat

Bij Grillo maken we elk wastafelblad volledig naar uw ontwerp. In onze high-tech fabriek combineren wij vakmanschap met innovatie, waardoor uw wastafelblad op maat gemaakt kan worden. Laat u inspireren door de kleuren en structuren uit onze uitgebreide collectie natuursteen en plan een afspraak in onze showroom. We informeren u graag over de diverse materialen en mogelijkheden voor wastafelbladen op maat.

Natuurstenen wasbakken

Een onmisbaar element in uw wastafelblad is de wasbak zelf. Ook deze kunnen volledig op maat uit natuursteen zoals marmer, graniet en kwartsiet worden vervaardigd. Zo oogt uw natuurstenen wasbak één met uw wastafelblad. Kiest u voor een losse waskom op uw wastafelblad? Dan kunnen wij hiervoor een sparing maken op de gewenste positie, zodat u de waskom later vakkundig kunt laten monteren.

Badkamer
Badkamer
Badkamer
Moleanos Marmer
Private Villa Gelderland
Private villa Gooi
Private villa Gooi - Badkamer
Villa te Lanaken

Badkamer projecten

Villa Wassenaar

Appartement Wassenaar

Elegante verfrissing

Deze Villa in Wassenaar is een project van Grillo. Hier is voor de wanden en vloeren gebruik gemaakt van maatwerk...