Private Villa Gelderland

Luxe badkamers met natuursteen


Maatwerk bij
Grillo Natuursteen

Creëer een droombadkamer met natuursteen

De badkamer dient tegenwoordig steeds meer als ontspanningsruimte en de eisen die aan de inrichting worden gesteld zijn hierdoor dan ook veranderd. Een badkamer die aan doet als spa is steeds vaker de wens. Een vloer, wand, blad of wastafel van natuursteen geven de badkamer direct een luxe uitstraling. Daarnaast is het materiaal ook praktisch, het is waterbestendig, gemakkelijk schoon te houden en duurzaam.

Private villa Zeeland

Natuurstenen Badkamers: Tijdloze Rust

Maatwerkoplossingen in steen.

Niet alleen het ontwerpen, maar het gehele proces van idee tot afwerking wordt gecreëerd door een team van echte vakmensen. Binnen ons team heeft een ieder zijn/haar eigen specialisme. Door deze kracht te benutten zijn wij in staat exclusieve keukens en interieurs te realiseren voor onze klanten – en dit alles onder één dak.


Haal de wellness in huis

Het liefst zou u elke dag naar een wellness gaan. Daarom haalt u gewoon de wellness in huis! Een marmeren wastafelblad met geïntegreerde spoelbakken, een prachtig bad en een luxe douche waar u helemaal in kunt wegdromen. Smelt weg bij de gedachte om van deze luxe te mogen genieten. Natuursteen heeft van zichzelf al een warme uitstraling. Een bijkomend voordeel is dat natuursteen zeer geschikt is voor vloerverwarming. De warmte wordt opgenomen en lang vastgehouden. Prachtig materiaal voor behaaglijke warmte in uw luxe badkamer.

Mozaïek in natuursteen, glas en keramiek

Combineer er op los met unieke patronen en verrassende kleurcombinaties. Met natuursteen en mozaïek patronen creëer je sfeervolle contrasten en een smaakvol design. Uw badkamer lijkt wel een echte thuisspa. Er is altijd een combinatie die bij uw stijl past.

Mix stijlen.

Mozaïek leent zich voor combinaties met allerlei steensoorten zoals marmer, composiet en graniet. De kleinere sfeervolle mozaïektegels afgewisseld met grote natuursteen tegels geven uw badkamer een echte boost. De grote tegels zorgen voor het ruimtelijke effect. Natuursteen, mozaïek en keramiek kunnen iedere wellness-wens vervullen.

 

Badkamer
Private Villa Gelderland
Badkamer
Private Villa Gelderland
Moleanos Marmer
Private villa Gooi - Badkamer
Private villa Zeeland
Taj Mahal kwartsiet
Taj Mahal Kwartsiet

Badkamer projecten

Private Villa Rotterdam

Private Villa Rotterdam

Meesterlijk Design

Deze woning heeft een meesterlijk design, gekenmerkt door subtiele luxe en duurzaamheid.

...
Villa Wassenaar

Appartement Wassenaar

Elegante verfrissing

Deze Villa in Wassenaar is een project van Grillo. Hier is voor de wanden en vloeren gebruik gemaakt van maatwerk...

Private villa Gooi

Private Villa Gooi

Maatwerk op niveau

In deze privé woning hebben we weer mooi maatwerk natuursteen op mogen leveren. Zowel binnen als buiten heeft Grillo Natuursteen...