Wandbekleding


Maatwerk bij
Grillo Natuursteen

Wandbekleding

Door de vele grijs- en wittinten in steen zou u juist de donkere kleuren als groen, grijs, zwart en bruin vergeten. Kleuren die hun steentje bijdragen aan een natuurlijk en sfeervol interieur. Verschillende steensoorten combineren prachtig met andere materialen en kleuren; in ieder interieur past een natuursteen wandpaneel. Clean, strak en functioneel: natuurstenen wanden voeren de boventoon in verschillende woontrends. Simplistisch, klassiek of modern. De chique natuurstenen elementen maken van uw interieur pas echt een stijlvol plaatje!

natuurstenen-vloer-betonlook-tegel-in-de-woonkamer

Natuurstenen Wandbekleding

Met natuurstenen wandpanelen kunt u kiezen voor een lichte woning door te kiezen voor marmeren tegels, maar naast natuurstenen wandbekleding is het ook mogelijk om te kiezen voor keramieken of composieten tegels op de wand. Hierdoor is er ook de mogelijkheid om te kijken voor een houtlook. Voor iedere stijl is er wat mogelijk bij Grillo.

De wanden van uw woning zijn de basis voor de rest van uw inrichting. Of u nu voor een stoerder, luxer of juist lichtere inrichting gaat, de mogelijkheden zijn eindeloos. In onze showroom in Huissen bent u van harte welkom om de materialen te bekijken.

Marmer badkamer
Villa Wassenaar
appartement Laren

Wandbekleding projecten

Private villa Zeeland

Private Villa Zeeland

Authentieke Schoonheid

In deze prachtige woning is het ontwerp terug te zien van Versteegh Design. Het keukenblad wat vervaardigd is met Grigio...

Roan Interior Design

Loft Noord Holland

Verfijnde harmonie

In dit schitterende project komt de verfijnde harmonie tussen Grillo Natuursteen en de Roan Interior Designs haar tijdloos ontwerp tot...

Villa Wassenaar

Appartement Wassenaar

Elegante verfrissing

Deze Villa in Wassenaar is een project van Grillo. Hier is voor de wanden en vloeren gebruik gemaakt van maatwerk...