Natuurstenen vloer

Natuursteen Vloeren


Maatwerk bij
Grillo Natuursteen

Vloeren

Vloeren hebben misschien wel de belangrijkste rol in uw interieur. Het geeft niet alleen sfeer, maar kan de verschillende elementen in uw interieur samen brengen. Een vloer van natuursteen vormt daarin de perfecte basis. Elke tegel heeft zijn unieke, rijke uitstraling. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en toepassingsmogelijkheden. In onze showroom begeleiden we u graag bij het maken van de juiste tegelkeuze. We denken met u mee over het formaat, de kleur, het legpatroon en al uw andere wensen, zodat u de perfecte tegels voor uw interieur vindt. Of u nu kiest voor tegels van marmer, graniet of kwartsiet, met een vloer van natuursteen heeft u altijd een passende keuze bij uw wensen.

Private Villa Gelderland

Tegels natuursteen

Naast vloertegels van natuursteen zijn er ook keramische vloertegels leverbaar. Deze keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, afwerking en in ondenkbaar veel designs. Of u nu houdt van landelijk, klassiek, eigentijds, modern, industrieel of juist uitgesproken, met vloertegels van keramiek creëert u met gemak de gewenste sfeer. Daarnaast zijn keramische tegels onderhoudsvriendelijk. Twijfelt u nog over wat het beste past bij u? Laat u dan adviseren in onze showroom.

natuurstenen-vloer-betonlook-tegel-in-de-woonkamer
Private Villa Gelderland
Private villa Zeeland
Marmer hal
Vloer met belgisch hardsteen 1

Vloeren projecten

Private Villa Gelderland

Private Villa Gelderland

Meesterlijk Design

Deze private villa in Gelderland heeft een meesterlijk design, gekenmerkt door subtiele luxe en duurzaamheid. De keuken, ontworpen met gepolijst...

Private Villa Rotterdam

Private Villa Rotterdam

Meesterlijk Design

Deze woning heeft een meesterlijk design, gekenmerkt door subtiele luxe en duurzaamheid.

...
Villa Wassenaar

Appartement Wassenaar

Elegante verfrissing

Deze Villa in Wassenaar is een project van Grillo. Hier is voor de wanden en vloeren gebruik gemaakt van maatwerk...