Vacature

Werken Bij


Werken in een prachtige omgeving
Toonaangevend bedrijf
Gezellig team

Werken bij Grillo - producent van (interieur)maatwerk

Grillo is al gedurende drie generaties de specialist in natuursteen en andere steenachtige materialen voor keukens, interieur en bouw. Vanuit onze nieuwe moderne fabriek in Huissen produceren wij met passie en vakmanschap het mooiste maatwerk en wordt er gewerkt met zowel computergestuurde zaag- frees en waterjet – machines, maar ook de inbreng van handmatig vakmanschap.

Wil je ook werken bij Grillo? Bekijk dan onze vacatures en neem contact met ons op.

Werken bij

Vacatures

Hier in Huissen hebben we zowel onze showroom als een complete fabriek. Dus of jouw kwaliteiten bestaan uit communiceren en mensen welkom heten, of bij het werken met je handen. Bij Grillo Natuursteen is er een plekje voor jou. We vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt in je werkomgeving. Dus wordt jij enthousiast van technische tekeningen of houd je je liever bezig met de planning van onze chauffeurs, bekijk dan snel de openstaande vacatures en we gaan graag het gesprek met je aan!

Vacature

Open sollicitatie

Vacature

Staat jouw vacature hier nu niet tussen maar denk je binnen ons team te passen. Stuur dan een open sollicitatie en dan kijken we graag met je mee!