Grillo natuursteengebouw

Over ons


High-tech fabriek
100 jaar ervaring
Maatwerk

Grillo Natuursteen, met drie generaties expertise, staat bekend als dé specialist in natuursteen en aanverwante materialen voor keukens, interieurs en bouwprojecten. Vanuit onze geavanceerde fabriek in Huissen combineren we passie en vakmanschap om uitzonderlijk maatwerk te leveren. We werken nauw samen met (interieur)architecten, keuken- en interieurbouwers en maatwerkspecialisten, waarbij we technische en esthetische uitdagingen omzetten in succesvolle oplossingen.

Onze missie is om uw interieurdromen te realiseren, en dit doen we door voortdurend te innoveren en bestaande trends uit te dagen. Bezoek onze showroom in Huissen en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden die Grillo Natuursteen biedt.

Wie zijn wij?

Grillo Natuursteen staat voor vakmanschap, innovatie en duurzaamheid. Al meer dan een eeuw zijn we toegewijd aan het creëren van unieke natuursteenoplossingen. Onze focus ligt op het realiseren van uw droominterieurs met een persoonlijke touch. Wij geloven in het balanceren van economische prestaties met sociale en ecologische verantwoordelijkheid, en streven ernaar om in elk project een verschil te maken.

Grillo natuursteen

Onze Werkwijze

Bij Grillo Natuursteen is elke stap van het proces gericht op het leveren van kwaliteit en precisie. Van idee tot realisatie, ons team werkt nauw samen met klanten om hun visie tot leven te brengen. Onze moderne fabriek in Huissen is uitgerust met geavanceerde technologieën, waardoor we in staat zijn om maatwerk van de hoogste kwaliteit te leveren.

We bieden een breed scala aan natuursteen, graniet, composiet en keramiek, en onze vakmensen tillen het steenhouwersambacht naar een hoger niveau. We zorgen voor een optimale balans tussen People, Profit & Planet in onze bedrijfsvoering, en onze processen zijn geoptimaliseerd voor duurzaamheid. Bij Grillo Natuursteen streven we ernaar om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen.