Keramiek Werkblad

Luxe keukens met een uniek natuurstenen keukenblad


De finishing touch

Upgrade jouw keuken met een natuurstenen keukenblad

Of u nu voor uw luxe keuken op zoek bent naar een eilandblad, bar blad of bladdeel in een (koffie) nis: het heeft zowel een praktische als een esthetische functie. Door de juiste keuze van materialen voor uw werkblad komen deze 2 elementen samen. Houdt u van contrast, maak dan van uw keukenblad een echte eyecatcher. Materialen met kleur of lijnenspel lenen zich hier perfect voor. Maar wanneer u meer rust en eenheid wenst, kan de toepassing van zachte en neutrale kleurstellingen hieraan bijdragen.

Bij Grillo vervaardigen wij op maat gemaakte werkbladen, uitgevoerd in marmergranietcomposiet of keramiek. Dankzij ons uitgebreide assortiment is er altijd een passend materiaal dat aansluit op uw wensen.

 

Private villa Zeeland

Ambachtelijk maatwerk

Grillo is een bedreven familiebedrijf, ontstaan vanuit een passie voor natuursteen. Al drie generaties worden met veel zorg en oog voor detail over de hele wereld de mooiste materialen voor u geselecteerd. De rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar aan vakmanschap gecombineerd met onze moderne fabriek maakt Grillo dé specialist op het gebied van exclusief maatwerk in steen voor uw interieur.

Met enthousiasme bedient Grillo een breed scala aan gewaardeerde partners door heel Nederland. In onze showroom bieden wij u gespecialiseerd advies omtrent de diverse steensoorten. Of u nu bent doorverwezen door uw (interieur)architect, interieurbouwer en/of keukenspeciaalzaak om materiaal te selecteren, of alvast een eerste indruk wenst te krijgen van de mogelijkheden: u bent van harte welkom! Omdat wij u graag de volle tijd en aandacht bieden tijdens uw bezoek aan onze showroom, adviseren wij u om online of telefonisch een afspraak in te plannen. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Spoelbakken

Een onmisbaar element in uw werkblad is de spoelbak. Hierbij kunt u kiezen uit meerdere formaten; enkel, anderhalf of dubbele spoelbakken. Spoelbakken van RVS zijn een praktische keuze. Naast RVS zijn er uiteraard diverse trend kleuren als koper, goud, messing en gun metal verkrijgbaar. Deze spoelbakken kunnen zowel vlakinbouw als onderbouw worden toegepast.

Daarnaast kunnen de spoelbakken ook volledig op maat uit natuursteen zoals marmer, graniet en kwartsiet worden vervaardigd. Zo oogt uw spoelbak één met uw werkblad. Kiest u voor een kokend waterkraan in uw keuken, dan adviseren wij om de bodem van metaal te kiezen in plaats van natuursteen. Op deze manier is uw spoelbak bestand tegen hitte.

Keuken Miljuschka Witzenhausen
Keuken Miljuschka Witzenhausen
Keuken Miljuschka Witzenhausen
Keuken
Kwartsiet Keuken
Marmer keuken
Kwartsiet Keukenblad
Kwartsiet - montagne blue

Keuken projecten

Keuken Miljuschka Witzenhausen

Keuken Miljuschka Witzenhausen

Best designed kitchen 2019

De keuken, ontworpen door het gerenommeerde Barthen Keuken Design Center, is een waar meesterwerk in de keukensector. Het pronkstuk van...

Private Villa Rotterdam

Private Villa Rotterdam

Meesterlijk Design

Deze woning heeft een meesterlijk design, gekenmerkt door subtiele luxe en duurzaamheid.

...
Private villa Gooi

Private Villa Gooi

Maatwerk op niveau

In deze privé woning hebben we weer mooi maatwerk natuursteen op mogen leveren. Zowel binnen als buiten heeft Grillo Natuursteen...