Grillo Natuursteen BV Huissen

Natuurstenen vloeren en wanden

Uw interieur begint bij het uitzoeken van de perfecte natuurstenen vloer of wand. Unieke stenen tegels of platen die uw woning omtoveren tot een plek waar u écht thuiskomt. Denk aan een granieten, marmeren of leisteen vloer. Of een vloer van trendy keramische tegels met een designprint. Moderne keramische tegels met een industriële uitstraling zoals betonlook. Wat te denken van keramisch parket, houtlooktegels in warme natuurlijke tinten.

Grillo Natuursteen BV Huissen Maatwerk in (natuur)steen

Grillo Natuursteen BV Huissen High-tech fabriek

Grillo Natuursteen BV Huissen Ruim 100 jaar ervaring

 

Ieder interieur een natuurstenen vloer en wand; Laat u inspireren!

Maatwerkoplossingen in steen. Van idee tot realisatie. In onze showroom komen uw interieurdromen tot leven. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie stenen vloeren en wanden van natuursteen, composiet en keramiek.

contact opnemenshowroom bezoeken

De natuurstenen vloer in een natuurlijk en sfeervol interieur

Door de vele grijs- en wittinten in steen zou je juist de donkere kleuren als groen, grijs, zwart en bruin vergeten. Kleuren die hun steentje bijdragen aan een natuurlijk en sfeervol interieur. Verschillende steensoorten combineren prachtig met andere materialen en kleuren; in ieder interieur past een natuurstenen vloer of wand. Clean, strak en functioneel: natuurstenen vloeren en wanden voeren de boventoon in verschillende woontrends. Simplistisch, klassiek of modern. De chique natuurstenen elementen materialen maken van uw interieur pas echt een stijlvol plaatje!

Designtoppers: stenen vloer en wand in betonlook

Een betonlook vloer of muur is een echte designtrend. Betonlook tegels hebben een industriële uitstraling. Het oogt neutraal, robuust en geeft aan uw design een stoere tint. Een betonlook vloer of muur hoeft zeker niet kil en ongezellig te zijn. Betonlook tegels zijn juist heel erg mooi en stijlvol. Combineer uw betonlook wand bijvoorbeeld met natuurlijke materialen zoals hout en wol. Je hart gaat sneller kloppen van betonlook tegels! Bij GRILLO vindt u een uitgebreid assortiment van de mooiste betonlooktegels.

De natuurlijke rust en ruimte van houtlook tegels

De uitstraling van luxe en makkelijk te combineren in het interieur. Het keramisch parket is trendy. Niet alleen als vloer, maar ook op wanden wordt gekozen voor houtlook. Houtlook tegels zijn makkelijk te combineren en vloeien mooi over in je interieur. De natuurlijke structuur van houtlook tegels stralen rust en ruimte uit. Niet te onderscheiden van écht hout. Met de komst van de houtlook steentrend is er een extra dimensie gekomen aan keramische vloeren en wanden. Moderne keramisch parket past zowel in een modern als klassiek interieur! In vele hout- tinten verkrijgbaar en voor veel vloerpatronen geschikt. GRILLO biedt een uitgebreid assortiment in keramisch parket.