Grillo Natuursteen BV Huissen

Uw eigen spa of zwembad laten bouwen en bekleden met de mooiste steensoorten. Een plek waar u heerlijk kunt ontspannen en inspannen. Kies ook voor uw eigen wellnesscenter aan huis. De luxe van natuursteen past in ieder wellness design. Het comfort en de tijdloze uitstraling van materiaalsoorten zoals marmer, graniet en mozaïek maken dat ze vaak worden toegepast in zwembaden en natte ruimtes. De unieke kleuren, vormen en structuren zorgen voor tal van ontwerpmogelijkheden. Combineer pracht en praal met duurzaamheid en hygiëne voor uw zwembad, hamam of sauna. We helpen graag met het ontwerp en de realisatie van uw eigen wellness domein.

Grillo Natuursteen BV Huissen Maatwerk in (natuur)steen

Grillo Natuursteen BV Huissen High-tech fabriek

Grillo Natuursteen BV Huissen Ruim 100 jaar ervaring

Uw zwembad of wellness laten bouwen? Laat u inspireren!

Maatwerkoplossingen in steen. Van idee tot realisatie. In onze showroom komen uw wellnesswensen tot leven. Laat u inspireren en adviseren voor uw eigen zwembad of wellnessruimte. Onze collectie bevat oneindig veel soorten en toepassingen.

showroom bezoekencontact opnemen
 

Duurzaam design

Natuursteen in combinatie met water. Twee natuurelementen die bij elkaar horen. Een natuursteen zwembad laten bouwen door architectonische voorbeelden uit de oudheid samen te voegen met de nieuwste materialen in bijvoorbeeld sauna’s, hamams en zwembaden. Natte ruimtes bekleden met de meest mooie kleurenpracht in marmer of graniet. Of u nu op zoek bent naar een warme uitstraling of frisse look; er is voor elk scenario een passende oplossing.

Baden in luxe

Een zwembad in uw achtertuin of in een overdekte ruimte in huis. Een zwembad laten bouwen met elementen van natuursteen maakt het de fijnste plek in en om huis om in te vertoeven. Privacy is belangrijk. Evenals voldoende ruimte voor het omkleden en douchen. De ontwerper krijgt alle vrijheid om luxe, genieten en duurzaamheid te integreren in het ontwerp. Natuursteen tegels, randen en vloeren .Graniet, marmer, keramiek en mozaïek. Het design in combinatie met de gebruikte steensoorten creëren een weldadige luxe.

Kies voor exclusief! Kies voor natuursteen

De vorm en de afwerking zijn heel belangrijk. Maar uiteindelijk bepaalt de keuze van het materiaal de uitstraling. Een zwembad laten bouwen maakt dat er vooraf veel opties in keuzes zijn. Kiest u voor de gangbare materialen of voor de wat meer exclusievere natuursteensoorten? Natuursteen is ontzettend duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Veel natuursteensoorten hebben van nature een antislipstructuur en zijn uitstekende warmtegeleiders. U glijdt niet snel uit en het materiaal voelt prettig aan. Functioneel, prachtig om te zien en zeer duurzaam. Niet voor niets wordt natuursteen al decennialang toegepast in zwembaden, spa’s, hamams en wellness.