Open sollicitatie

Open sollicitatie


MBO werk- en denkniveau
24-40 uur per week
Vakmanschap voorop

Open sollicitatie

Wat je bij ons gaat doen

Grillo is al gedurende drie generaties de specialist in natuursteen en andere steenachtige materialen voor keukens, interieur en bouw. Vanuit onze nieuwe moderne fabriek in Huissen produceren wij met passie en vakmanschap het mooiste maatwerk en wordt er gewerkt met zowel computergestuurde zaag- frees en waterjet – machines, maar ook de inbreng van handmatig vakmanschap. Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team?

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures maar we gaan graag met jou in gesprek!


Grillo is iets voor jou als je

✔ Een positieve instelling hebt

✔ Over een oplossingsgerichte werkhouding beschikt

✔ Stressbestendig bent

✔ Zowel zelfstandig als in teamverband kan werken

✔ Minimaal beschikt over MBO werk- en denkniveau


Wie zijn wij?

Grillo Natuursteen staat voor vakmanschap, innovatie en duurzaamheid. Al meer dan een eeuw zijn we toegewijd aan het creëren van unieke natuursteenoplossingen. Onze focus ligt op het realiseren van uw droominterieurs met een persoonlijke touch. Wij geloven in het balanceren van economische prestaties met sociale en ecologische verantwoordelijkheid en streven ernaar om in ieder project een verschil te maken. Het is een echt familiebedrijf waar de sfeer gemoedelijk is maar kwaliteit voorop staat.

Word jij onze nieuwe collega?

Is Grillo Natuursteen iets voor jou? Solliciteer dan direct! Stuur een mail met je cv en een korte motivatie naar Remy Grillo, via personeelszaken@grillo.nl. Heb je een vraag over de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons!