Grillo Natuursteen BV Huissen

Maak van uw badkamer een ware schoonheid! Combineer een stenen wastafelblad met wanden en vloeren van natuursteen. Elke badkamer heeft immers een wastafel nodig. Bovenal één die praktisch is én een lust voor het oog. De vrijheid in design en steensoort geeft ontwerpers de gelegenheid om uw custom made stenen wastafelblad geheel naar wens te ontwerpen. Voeg hier natuurstenen waskommen aan toe voor een robuuste en stoere look in een oogstrelend geheel.

Creëer uw perfecte en unieke stenen wastafelblad op maat; laat u inspireren!

Maatwerk in steen. Van idee tot realisatie. In onze showroom komen uw interieurdromen tot leven. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie stenen wastafelbladen van natuursteen, composiet en keramiek.

contact opnemenshowroom bezoeken
 
 

Een marmeren wastafel, custom made, voor een instant gevoel van luxe in uw badkamer

Een luxe badkamer is bij uitstek een plek om te ontspannen. De inrichting is daarom ook heel persoonlijk. Kiest u bijvoorbeeld voor klassiek, modern of industrieel? Een marmer wastafelblad op maat gemaakt komt tot zijn recht in allerlei stijlen. U hoeft dus niet te kiezen voor een witte wastafel. Het kan namelijk ook anders. Een marmeren wastafelblad kan de ware eyecatcher van uw badkamer zijn.

Een droomwastafelblad van marmer

Natuurstenen wastafels geven uw badkamer een luxe uitstraling. De steensoort en de vormen maken een wastafelblad pas echt bijzonder. Strakke vormen zijn heel erg mooi in een design badkamer. Daarbij is een marmeren wastafelblad op maat nog steeds dé favoriet. Gaat u voor klassiek marmer of voor een natuursteensoort met een meer uitgesproken structuur zoals onyx, waar u een verrassend sterk accent mee kunt creëren. Gedurfd, maar pakkend.

Keukenblad op maat zagen fabriek Grillo Natuursteen
Natuurstenen wastafelblad op maat
Marmer wastafelblad op maat badkamer
Composiet wastafelblad op maat Quartzform Veined Michelangelo
Keramiek wastafelblad op maat badkamer

Laat uw zintuigen prikkelen

Er zijn ontzettend veel steensoorten en vormen waaruit u kunt kiezen. Van marmer en graniet tot composiet. Materiaal is niet het enige wat een wastafelblad bijzonder maakt. Er zijn verrassend veel verschillende mogelijkheden in steen. Design een unieke spoelbak in uw wastafel. Geef uw badkamer pit en levendigheid. Laat uw zintuigen prikkelen door de mooiste natuurstenen wastafelbladen, speciaal voor u op maat gemaakt.

Dromen in uw eigen thuisspa

Hoe klein of groot ook: de badkamer is een plek om te ontspannen. De inrichting ervan is dan ook heel persoonlijk: wilt u een bad én een douche, gladde wandtegels of tegels met reliëf? Eén wastafel of een maatwerk wastafelblad gemaakt met één of meerdere waskommen? Dromen mag. Creëer uw eigen thuisspa!


Grillo Natuursteen BV Huissen Maatwerk in (natuur)steen

Grillo Natuursteen BV Huissen High-tech fabriek

Grillo Natuursteen BV Huissen Ruim 100 jaar ervaring