Grillo Natuursteen BV Huissen

Zoekt u ideeën die uw interieur naar een hoger niveau tillen? Een natuurstenen blad zoals een marmeren tafelblad, geheel op maat gemaakt kan net het verschil maken in uw interieur. Verkrijgbaar in groenschakeringen, warme aardetinten of koelere grijs- en wittinten is er voor ieder interieur een custom made tafelblad van marmer dat past. Is marmer niet helemaal uw smaak? Ook robuuste tafelbladen en baliebladen van graniet, composiet en keramiek spreken tot de verbeelding.

Creëer uw perfecte marmeren tafelblad op maat gemaakt; laat u inspireren!

Uw tafelblad op maat gemaakt. Van idee tot realisatie. In onze showroom komen uw interieurdromen tot leven. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie natuursteen voor uw tafelblad. Blikvangers van marmer, graniet, composiet en keramiek.

contact opnemenshowroom bezoeken
 
 

Een juweeltje. Design tafelbladen en baliebladen van steen

Een marmeren tafelblad, op maat gemaakt, is een uniek en natuurlijk product. Marmer is daarom erg gewild als onderdeel van moderne én klassieke interieurs. Natuurlijk zijn er naast het marmeren tafelblad ook tafelbladen van graniet, composiet en keramiek. Elk met zijn eigen charme en unieke eigenschappen. Combineer uw natuursteen tafelblad met authentieke materialen van verschillende structuren zoals leder en hout. Design tafelbladen zijn er – net als baliebladen – in verschillende steensoorten. Het resultaat: een juweeltje in ieder interieur.

Een marmeren tafelblad op maat; eenvoud en puurheid met een klassiek tintje

Upgrade uw interieur naar modern met een klassiek tintje. Puurheid en eenvoud zonder een overdaad aan accessoires. Met esthetische materialen die zorgen voor rust en harmonie in uw interieur. De exclusieve flair van een natuursteen tafelblad, zoals een marmeren tafelblad, speciaal voor u op maat gemaakt. Door het natuurlijke materiaal oogt niets té zwaar. Alles straalt eenvoud en puurheid uit. Met een marmeren tafelblad haalt u de natuur in huis.

Natuursteen blad op maat fabriek Grillo Natuursteen
Keramiek tafelblad op maat Legno Venezia Sabbia laminam
Keramieken tafelblad op maat Bianco Lasa laminam
Keramieken tafelblad op maat Bianco Lasa laminam
Keramisch tafelblad op maat Noir Desir laminam
Marmer tafelblad op maat salontafel Grillo Natuursteen
Marmeren tafelblad op maat eettafel Grillo Natuursteen

Hardstenen tuintafels; comfort en luxe waar uw hart sneller van gaat kloppen

Niet alleen binnen, maar ook buiten geniet u van de luxe en het comfort van natuursteen. Tover uw tuin om in een plek waar het fijn vertoeven is met vrienden en familie. Even weg van de dagelijkse stress. De gekozen materialen en inrichting van de tuin zijn essentieel voor het comfort. Een natuurstenen tafelblad mag dan niet ontbreken. Met de comfortabele luxe van hardsteen kiest u voor klasse en kwaliteit.

 

Grillo Natuursteen BV Huissen Maatwerk in (natuur)steen

Grillo Natuursteen BV Huissen High-tech fabriek

Grillo Natuursteen BV Huissen Ruim 100 jaar ervaring