Bronze F

VT Wonen & Design beurs

Grillo Algemeen, Geen categorie

Marmer als blikvanger !

Van 2 tot 7 oktober zijn wij aanwezig op de VT Wonen & Design beurs in de RAI Amsterdam. U vindt ons in het Inspiratiehuis bij Stijlvol Wonen in Hal 11 stand 11.002

De beste materialen bezorgen een huis klasse en dat is in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs niet anders. Daarom kozen we voor verschillende marmersoorten die je spot in diverse zones.

Bij Grillo Natuursteen is de keuze enorm en konden we bijzondere combinaties maken. In de keuken ligt er als werkblad een donkere marmer met roze/rode kleurige aders, Bronze F. Satinato. De zitbank aan de eettafel in het midden is afgewerkt in een roze marmer (gezoet Rosso Verona) die daar perfect bij past. In de bar in de woonkamer zie je datzelfde roze marmer terugkomen en in de badkamer is het een groene marmer die deze plek stijlvol en luxueus maakt. Zowel de badomkasting als de wastafel zijn er door specialist Grillo Natuursteen van gezoet Verde Alpi gemaakt.

Goed idee: combineer verschillende natuurstenen

“Natuursteen neemt vaak de sfeer en kleur van de omgeving aan. Dat effect zou je breken als je natuursteen combineert met koudere materialen zoals keramiek”, vertelt Remy Grillo van Grillo Natuursteen. “Als je natuursteen gebruikt als wandbekleding dan is het mooi als je ook voor een natuurstenen vloer kiest. Het hoeft niet altijd hetzelfde type te zijn, maar wel allebei een natuurlijk materiaal. Kijk goed naar de structuur en de kleur van de steen. Een marmer met veel aders en verschillende kleuren kun je goed combineren met een iets rustigere steen in dezelfde tint, meer een unikleur. Of je stemt de kleur af op een vlam die in de andere steen zit.