Grillo Natuursteen BV Huissen

Prachtig en zeer chic. Een natuurstenen schouw is een blikvanger in ieder interieur. Verkrijgbaar in natuursteensoorten zoals hardsteen, graniet, marmer of kalksteen is er altijd wel een steensoort die u aanspreekt.

Het design van de natuurstenen schouw bepaalt u natuurlijk zelf. Volledig naar uw wensen kunnen wij de stenen schouw op maat maken.

Schouwen en trappen van natuursteen; laat u inspireren!

Maatwerkoplossingen in steen. Van idee tot realisatie. In onze showroom komen uw interieurdromen tot leven. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie natuursteen voor schouwen en trappen.

contact opnemenshowroom bezoeken
 
Image

Design interieurs met natuursteen trappen

Natuursteen trappen zijn tijdloos en per definitie maatwerk. De exclusieve en elegante uitstraling past perfect in een tijdloos design. Natuursteen trappen zijn heel erg mooi en van kwalitatief hoogwaardig en sterk materiaal. De stijl kan passen in ieder interieur. Een moderne en open stijl creëert u door de treden aan één zijde in de wand te verwerken. Natuursteen trappen geplaatst op stalen liggers geven een robuustere uitstraling. In combinatie met andere materialen zoals hout en beton zijn natuursteen trappen veelzijdig te gebruiken in de hal en alle andere ruimtes. De afwerking van natuursteen trappen kan geheel naar wens worden uitgevoerd. Gepolijst voor een glad en glanzend oppervlak, maar ook een wat grovere, robuuste look is mogelijk door de natuursteen trap te boucharderen, stralen, branden, zagen en zoeten.

Grillo Natuursteen keramiek composiet
Leisteen schouw wand stroken moderne haard schouw
Natuurstenen trap bij terras
Leisteen wand tegels schouw haard
Keramiek trap natuursteen
Natuursteen schouw antiek uitstraling
Natuursteen trap natuurstenen traptreden speciaal

Grillo Natuursteen BV Huissen Maatwerk in (natuur)steen

Grillo Natuursteen BV Huissen High-tech fabriek

Grillo Natuursteen BV Huissen Ruim 100 jaar ervaring