Grillo Natuursteen BV Huissen Maatwerk in (natuur)steen

Grillo Natuursteen BV Huissen High-tech fabriek

Grillo Natuursteen BV Huissen Ruim 100 jaar ervaring

Grillo Natuursteen BV Huissen

Werkbladen van natuursteen zijn uitermate geschikt om contrast in uw keuken aan te brengen. Laat uw keukenblad een eyecatcher zijn. Absolute favoriet is een natuurstenen maatwerkblad in warme grijze, genuanceerde bruin- of zwarttinten en het echte witte marmer. In uw keuken is persoonlijke smaak het enige wat telt. De oppervlakte bepaalt de indeling en de maatvoering, maar verder is er qua stijl, kleur, materiaal, wand, vloer en apparatuur nog heel veel te kiezen. In een keuken kunt u zich helemaal uitleven door een basis van natuursteen toe te passen in het keukenblad, de vloer, wanden en zijwanden. Laat verschillende steensoorten zoals marmer, graniet, composiet en keramiek ook een hoofdrol spelen in uw keuken! Van uw keukenontwerp naar het lekkerste gerecht!

Design keukens met natuursteen op maat gemaakt!

Een nieuwe design keuken vraagt om een eyecatcher, vaak is dit het keukenblad. Een natuurstenen keukenblad kan bij Grillo helemaal op maat gemaakt worden. Wij denken mee over het ontwerp en beschikken over heel veel mogelijkheden. Met een uniek keukenblad maakt u uw keuken helemaal af, en hiermee maakt u van uw keuken een unieke keuken! Kom langs en bekijk onze ruime collectie en bijna oneindige mogelijkheden.

contact opnemenshowroom bezoeken
 

Combineer koken en wonen: Het natuurstenen kookeiland

De keuken gaat steeds meer fungeren als een verlengstuk van de woonkamer, waarbij koken en wonen worden gecombineerd in dezelfde ruimte. Kookeilanden van natuursteen bieden extra werkruimte en comfort in uw interieur. Uitgevoerd met een oversteek als bargedeelte krijgt het kookeiland een sociale functie waar u met familie en vrienden uren kunt vertoeven. De keuken wordt steeds multifunctioneler!

Robuuste keukenbladen met een stoer karakter

Een dik keukenblad hoort in een stoere keuken. Marmeren keukenbladen uitgevoerd met geïntegreerde spoelbakken vormen één geheel met het werkblad. Het stoere en massieve effect wordt hierdoor nog eens extra benadrukt. Natuurlijke materialen blijven een musthave voor de keuken. Alles draait om stijlvolle materialen, met marmer en natuursteen in de hoofdrol.

Natuursteen kookeiland op maat transport fabriek Grillo Natuursteen
Composiet kookeiland coleccion basic silestone
Aanrechtblad natuursteen keuken
Natuursteen keukenblad op maat keuken

Natuurstenen vloeren en wanden om trots op te zijn

Ontwerpers genieten bijna onbegrensde mogelijkheden met vloeren en wanden in natuursteen. U steelt direct de show met een natuurstenen vloer. Lichte of donkere kleurschakeringen, mat of glanzend marmer, graniet, hardsteen of leisteen. Stuk voor stuk een vloer om trots op te zijn. Stenen wanden en vloeren zijn echt een meerwaarde in uw interieur. Wij bieden u perfecte maatwerk oplossingen voor wanden en vloeren.